AutoCAD boek

Volg een training bij de auteur van hét AutoCAD boek van Nederland

Over het boek


Technische tekeningen maken moeilijk? Niet met dit AutoCAD boek uit de bekende serie Basiscursus! Stapsgewijs en op heldere wijze leert u snel volledige tekeningen maken in AutoCAD en AutoCAD LT.

Aan de hand van voorbeelden, illustraties en oefeningen leert u basisvormen op maat in de tekening plaatsen of construeren. Met behulp van de vele bewerkingscommando’s combineert u deze objecten tot complete tekeningen.

Door middel van lagen, kleuren, lijntypes en lijndiktes brengt u structuur in uw tekeningen. Ook het plaatsen van arceringen, teksten, tabellen en maatlijnen ontbreekt natuurlijk niet! Afsluitend leert u verschillende manieren om de tekening af te drukken of om te zetten naar PDF.

Het boek is gebaseerd op AutoCAD versie 2018.1, maar is ook geschikt voor oudere versies. Iedereen die technische tekeningen kan lezen en deze nu zelf wil leren maken, kan direct met het boek aan de slag. Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd.

Door de vele oefeningen leert u snel wat u in de praktijk nodig hebt!


AutoCAD lesboek

Over de auteur


Harold Weistra werkt al meer dan 30 jaar met AutoCAD software. Hij is niet alleen een Autodesk Certified Instructor,  maar schrijft ook al ruim 10 jaar AutoCAD boeken.

Na jaren lang tekenaar en trainer te zijn geweest, besloot hij zijn ervaring, maar vooral ook zijn andere kijk op het gebruik van de software, samen te vatten en op papier te zetten. Op deze manier kunt ook u snel met AutoCAD leren werken!

Het AutoCAD boek is ieder jaar aan de nieuwste versie software aangepast en inmiddels aan de 13e versie bezig. Wilt u het ook leren van de expert? Harold Weistra is eigenaar van en trainer bij CADdesign; Autodesk Authorized Training Center in Kaatsheuvel.

 


Hieronder kunt u gratis en zonder enige verplichting een inkijkexemplaar van het boek en de bijbehorende oefeningen downloaden. Het boek is verkrijgbaar bij boekhandels in Nederland en België.

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer