AutoCAD cursus

AutoCAD cursus

Een AutoCAD cursus voor elk niveau tekenaar

AutoCAD cursus, van beginner tot gevorderd

Of u nu een beginnend AutoCAD gebruiker bent of al wat meer ervaren, bij CADdesign kunt u terecht voor een viertal AutoCAD (Windows versie) cursussen. Elke cursus wordt gegeven door Harold Weistra, een van de bekendste trainers van Nederland en schrijver van het Nederlandstalig AutoCAD lesboek: “Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT”.

U leert met AutoCAD te werken vanaf het allereerste prille begin met alle basisvaardigheden die nodig zijn om een goede tekening te maken en af te drukken. Vervolgens kan CADdesign u opleiden tot een volwaardig AutoCAD professional. Via een gevorderden training die dieper ingaat op de meest gebruikte commando’s en instellingen, naar een goed uitgeruste bibliotheek met standaard onderdelen en een 3D training om uw product te presenteren of 3D printen. Dit alles op een begrijpelijke en persoonlijke manier uitgelegd, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer

Basiscursus


Bent u beginnend gebruiker? Dan maakt CADdesign u bekent met de basisvaardigheden in een vierdaagse basiscursus AutoCAD of AutoCAD LT. De AutoCAD basiscursus wordt gegeven aan de hand van het Nederlandstalig AutoCAD lesboek dat geschreven is door uw trainer.

Bij het schrijven van de basiscursus was het uitgangspunt dat u snel en adequaat het beste rendement moet behalen. Met enig technisch inzicht kan iedereen het leren werken met AutoCAD! Na 4 cursusdagen kunt u gegarandeerd zelfstandig aan de slag en bent u direct productief!

Basiscursus AutoCAD

Gevorderden cursus


Volgt u de gevorderden cursus AutoCAD dan leert CADdesign u in slechts twee dagen juist die handelingen en commando’s, die professionele tekenaars met jarenlange ervaring hun snelheid en efficiëntie geven. Na deze training en veel oefenen kunt u zich professioneel AutoCAD tekenaar noemen.

De deelnemers bepalen mede de onderwerpen die we behandelen door een gezamenlijke inbreng. Neem dus vooral uw eigen tekeningen en een vragenlijstje mee! CADdesign zal al uw persoonlijke vraagstukken behandelen en tegelijkertijd leert u ook weer van werkwijze en vragen van de andere cursisten.

Gevorderden cursus AutoCADCursus 3D


Tijdens deze driedaagse training leert u de basis van het 3D-tekenen. De nadruk ligt op het ruimtelijk denken en opbouwen van het model. Overtuig uw klanten met een ruimtelijk en inzichtelijk 3D model. Voorkom verkeerde verwachtingen en fouten in het productieproces.

De nadruk van onze AutoCAD 3D cursus ligt op het ruimtelijk opbouwen van het 3D-model. Gebruik uw bestaande 2D tekeningen om uw 3D-model te vormen of bouw een compleet nieuw model met 3D bouwstenen. Op de laatste dag maakt u kennis met de presentatiemogelijkheden van AutoCAD zodat u uw tekeningen op de juiste wijze kunt tonen aan klanten of collega’s.

Cursus AutoCAD 3D

Updatecursus


U werkt al een tijdje met AutoCAD of AutoCAD LT en wilt overstappen naar de nieuwste versie? Het is zinvol om dan een AutoCAD update-training te volgen bij CADdesign.

Veel AutoCAD commando’s zijn de laatste jaren uitgebreid of aangepast. Sommige zijn zelfs rigoureus anders. Voorkom dat u achterloopt. Sterker nog, loop weer voorop met kennis en verbaas uw collega’s met handige tips. De updatecursus is voor iedereen die met een verouderde versie van AutoCAD of AutoCAD LT werkt en overstapt op de nieuwste versie. Ideaal voor gebruikers die nog met oudere AutoCAD versies werken.

Updatecursus AutoCAD

Neem contact op met CADdesign!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Bericht of vraag

Neem onderstaande code over
captcha


Snel antwoord op de meest gestelde vragen

Wilt u iets weten over de manier waarop wij werken of waarom we de dingen doen zoals we die doen? Neem dan gerust contact op! We staan u graag persoonlijk te woord. Liever zelf even de zaken op een rijtje zetten? Informatie over de specifieke trainingen staat op de bijbehorende pagina’s. Antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u hier: Veel gestelde vragen.