Gevorderden cursus AutoCAD

Gevorderden cursus AutoCAD


In twee dagen naar expert met de gevorderden cursus AutoCAD

In slechts 2 dagen leert u in deze gevorderden cursus AutoCAD die handelingen en commando’s die tekenaars met jarenlange ervaring hun snelheid geven. Leer AutoCAD efficiënter in te zetten en dubbel werk te voorkomen. Het meest gehoorde commentaar in deze training: “Had dat eerder verteld!” Na deze training gaat u gegarandeerd met vernieuwde energie weer aan het werk.

U als deelnemer bepaald mede de inhoud van deze training. Naast de reguliere commando’s die we behandelen is er voldoende ruimte om uw praktijksituatie te bespreken. Neem dus vooral tekeningen en een vragenlijstje mee! Wat sowieso leert tijdens deze twee dagen leest u onderaan deze pagina. U ontvangt een Nederlandstalig AutoCAD boek als naslagwerk en een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Inhoud gevorderden cursus AutoCAD

Verdieping van de basale teken- en bewerkingscommando’s

Schakel snel tussen verschillende laaginstellingen

Pas teksten, maatlijnen en leaders aan de afdrukschaal aan

Koppel andere tekeningen aan uw tekening

Gebruik pdf’s of afbeeldingen als referentie

Maak blokken van uw veelgebruikte onderdelen

Plaats deze blokken in een overzichtelijke bibliotheek

Voeg attributen toe aan uw blokken

Dynamische blokken

Lees deze attributen uit in een tabel of Excel blad

Optimaliseer uw tekeningsjabloon

Leer werken met lay-outs en printerinstellingen

Druk meerdere tekeningen in een handeling af

Verstuur uw tekeningen in een zip-bestand

Wanneer is de volgende training?

Planning op basis van aanvragen.

Gevorderden training op locatie

Deze training is ook bij u op locatie mogelijk en kan 1 op 1 plaatsvinden of in een groep tot max. 6 deelnemers. Het voordeel van een bedrijfstraining op locatie is dat CADdesign de cursus specifiek op uw wensen en tekeningen afstemt zodat de opbouw maatwerk is. We behandelen samen al uw vragen en pijnpunten. Na deze training stijgt gegarandeerd uw rendement.

Voor wie is deze training bedoeld?

De gevorderden cursus is een logisch vervolg op de basiscursus en bedoeld voor tekenaars die al met AutoCAD werken, en hun tekenvaardigheden willen optimaliseren. Minimaal 6 maanden werkervaring met AutoCAD is aanbevolen.
CADdesign werkt als enige trainingscentrum van Nederland met een Autodesk Certified Instructor AutoCAD en behoort hiermee tot de Europese top. Ook u ontvangt aan het eind van de training een officieel certificaat van deelname! De gevorderden training is een mooie opmaat naar het behalen van uw persoonlijke AutoCAD Certified Professional certificering.

Gevorderden cursus

€ 590,- excl. BTW

Op aanvraag

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Neem contact op met CADdesign!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Bericht of vraag

Neem onderstaande code over
captcha

Enkele referenties

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer