Gevorderden cursus Inventor

Gevorderden cursus Inventor


Per module naar een hoger niveau met de gevorderden cursus Inventor

Als u al enige tijd met Autodesk Inventor werkt, bent u misschien wel benieuwd naar de vele uitgebreide mogelijkheden van dit pakket. Er zijn nog een groot aantal onderwerpen die we kunnen bespreken.

De gevorderden cursus Inventor is modulair opgebouwd. Iedere dag behandelen we 1 module. Zo kunt u zelf bepalen wat u wilt leren en betaald u alleen voor wat u nodig hebt. De deelnemers bepalen mede de inhoud van deze training. Naast de reguliere commando’s die we behandelen is er voldoende ruimte om uw praktijkvragen te behandelen. Neem vooral uw eigen ontwerpen mee.

Modules gevorderden cursus Inventor

Skelet modelling

Sheet metal

Frame generator

Inventor publisher

Inventor cable and harness

iLogic

Eindige elementen analyse (FEA / Dynamics)

Parametric Part Design

Surface modelling

Tube en Pipe

Voor wie is deze training bedoeld?

De gevorderden cursus is een logisch vervolg op de basiscursus en bedoeld voor engineers die al met Inventor werken, en hun ontwerpen willen optimaliseren. Minimaal 6 maanden werkervaring met Inventor is aanbevolen.

Gevorderden training op locatie

Naast de verschillende modules levert CADdesign ook maatwerk. Heeft u behoefte aan een consultant die langskomt en uw werkwijze bespreekt? Zit u omhoog met een gecompliceerd ontwerp en weet u niet goed hoe dit in Inventor op te zetten? Neem contact op en een van de experts helpt u weer vooruit!

Gevorderden cursus Inventor

€ 450,- excl. BTW

Op aanvraag

Inclusief: lesmateriaal, lunch en consumpties

Inschrijven!

Neem contact op met CADdesign!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Bericht of vraag

Neem onderstaande code over
captcha

Enkele referenties

Brigit Michielsen

Veel opgestoken op een gezellige manier en goed verzorgd; trainingsruimte, computers, boek (erg handig voor naslagwerk) en lunch natuurlijk. Bedankt en tot de vervolg cursus!

Astra-Faam, Breda

Bianca van den Bos

Wij schakelen Harold in voor het geven van training bij ons op kantoor of op locatie. Dat kan voor één persoon of voor meerdere personen. De flexibiliteit van Harold is voor ons erg belangrijk omdat het regelmatig voorkomt dat een kandidaat op zeer korte termijn nog “even” een training moet volgen. Reacties van onze kandidaten zijn altijd zeer positief. Door de goede feedback en de mogelijkheid dat alle kandidaten in hun eigen tempo, zelfstandig kunnen werken, wordt het optimale uit de trainingen gehaald en is maatwerk altijd mogelijk.

Dosign Academy, Rotterdam

Alice Paans

“Hoewel ik enige ervaring heb uit het verleden met AutoCAD heeft deze cursus mij des temeer inzicht gegeven in de veelzijdigheid van het programma en de toepasbaarheid op interieur gebied.

Bulthaup Keukenstudio GS, Rotterdam

Ron van de Ruit

Ik vind dat de cursus op de manier zoals CADdesign die verzorgt zeer nuttig is geweest voor mij. Er is een wereld voor mij open gegaan!

BXS, Sprang-Capelle

Wim Breur

Een gedreven docent die de lesstof goed doorneemt en eventuele onduidelijkheden na of tijdens de les gelijk behandelt. In deze cursus heb ik me de basiskennis eigen gemaakt en ik kan het goed in de praktijk toepassen.

Woonstichting St. Joseph, Boxtel

Theo Zijlstra

Betrof de basis en aanvullende specifieke leerstof rond AutoCAD LT 2010. Diepgang was prima en ondanks het verschil in kennis in de groep is het voor een ieder duidelijk geworden, soms door individueel bijspringen.

Voor Welzijn, Den Haag

Marcel Schapendonk

Het door Harold zelf geschreven boek wat in de cursus gebruikt word is duidelijk en beschrijft de toepassingen duidelijk. De oefeningen hierin zijn duidelijk en worden tijdens de cursus behandeld met ruimte voor wat meer diepgang als dat gewenst is.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Udenhout

Erwin Veerman

Wij hebben de cursus ervaren als zeer effectief en nuttig, ook de meer ervaren gebruikers hebben er veel van opgestoken.

Extron Electronics, Amersfoort

Rob Rijploeg

Goede cursus met een formeel en informeel karakter. Deze cursus behelst de basiskennis maar is al best breed en zeer praktisch. De trainer is flexibel en speelt goed in op de gebruikersbehoefte van de cursist. Kortom: een leuke, leerzame en goede cursus.

REA Industrie en handelsonderneming, Schijndel

Waarom kiezen voor CADdesign?

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht

Nederlandstalig lesmateriaal

Praktijkgerichte voorbeelden

Officieel Autodesk Certificaat

Breed aanbod trainingen

Maatwerk trainingen mogelijk

Training op locatie mogelijk

Gecertificeerd Autodesk Trainer